måndag 6 april 2009

Fashion School

Jag har ätit lunch på Universitetets största lunchmatsal/industri. Conclusion: går alla nördar på Nerd Fashion School? Det måste vara så! De ser ju precis lika ut. Där får de lära sig:
1. Tvätta inte håret för ofta för att anlägga the right spiky touch.
2. Anlägg ett fånigt litet pipskägg som inte ska passa ditt ansikte.
3. Skaffa ett par alldeles för klumpiga skor med lite outdoor-känsla. De kamouflerar/förstärker det faktum att dina byxor är för korta.
4. Köp nya jeans med lite morotscut. Davy's har bra modeller, alternativt på nån järnaffär. Se upp så att morotscuten inte blir för modern! Längden för kort - Note Bene! Jag upprepar: Nota Bene!
5. Lev onyttigt under den tid du läser data/biologi/what-ever-nerds-do för att bli så där läckert mjuk i kanterna.
6. Vill du vara snygg: köp en för tajt pullover
7. Slutligen är valet av jacka av högsta vikt. Se till att du får en lite sportig feeling. Lite prasslig, lite blank, helst huva så att du kan ha den vänd utochin.

Slutligen måste det finnas nån motsvarighet till Top Models Miss Jay så att de får lära sig THE WALK! Böjda knän, lätt framåtlutat gång med aningens för långa steg som ger the right sway i knäna.
Det kan inte var biologiskt för det finns för många som ser exakt likadana ut. Att "strunta i vad man har på sig" kan inte ge samma resultat over and over.

Men jag undrar vem fasiken lurar in dem i sportaffären för att köpa skor och jacka av "sportig" modell?!?! De måste ju känna sig lika vilse som jag där inne....

Inga kommentarer: